Palvelut

Oletko elämäsi kanssa jumissa tai hukassa? Parisuhde takkuaa, etkä oikein tiedä mistä aloittaa asioita selvittämään? Työpaikalla on omituinen ilmapiiri, mutta et uskalla avata suutasi? Pienet asiat painaa ja sinun tarvitsisi löytää elämääsi taas fokus?

Älä huoli, jokainen tarvitsee välillä vähän potkua persauksiin! Mä olen täällä sitä varten, ettei sulla menisi sen fokuksen löytämiseen yhtä helkkarin kauan, kuin mitä minulta meni. Sen lisäksi, että valmennan lähitapaamisina Kuopiossa, valmennan myös verkossa! Kurkkaa, voisiko joku verkkovalmennuksistani ja -tuotteistani auttaa juuri SINUA? Kysy myös lisää!

Eroon jännityksen tunteesta – ILMAINEN E-kirja (norm 9,90€): 

Miksi ihmeessä uudet asiat jännittää? Miten rauhoitan kehoni ennen kuin teen jotain uutta? 4 keinoa iisimpään arkeen -E-kirja vastaa näihin kysymyksiin. Kirja on sopivan mittainen luettavaksi kerralla ja siinä olevan 4 keinon tarkistuslistan voit vaikka tulostaa itsellesi jääkaapin oveen muistuttamaan keinoista rauhoittua ennen koitosta! Lataa omasi ILMAISEKSI liittymällä kovistelukirjeideni tilaajaksi (norm 9,90€) klikkaamalla TÄSTÄ – e-kirja toimitetaan välittömästi sinulle ahmittavaksi!

Parempi itsetunto 2 viikossa: TULOSSA!

Valmennuksen jälkeen olet oppinut ja ottanut käyttöön helpot ja yksinkertaiset arjen työkalut, joilla sinusta tulee huomattavasti itsevarmempi jo viikossa! Liity odotuslistalle klikkaamalla TÄSTÄ, niin saat tiedon heti, kun valmennus on saatavilla!

Itsetunto- ja identiteetti -työpaja 21.9.2021
& 22.9.2021 klo 18-20

A, 24v: ”En ajatellut, että olisi näin helppoa paneutua omaan elämään ja omiin asioihin kahdeksi tunniksi – mutta tähänhän olisi voinut jäädä vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa! Todella innostava ilta!” 

Työpajassa tutustutaan identiteetin rakentamisen työkaluihin, sekä arjen keinoihin joilla parantaa omaa hyvää itsetuntoaan ja itsevarmuuttaan. Et tarvitse muistiinpanovälineitä, työpajan hintaan sisältyy Henkinen Kovis -muistivihko! Mukaan mahtuu 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Hinta 39 € /hlö. Ilmoittaudu sähköpostitse henni@henkinenkovis.fi

Työpaja järjestetään Ihmeenkulmassa, osoitteessa Tulliportinkatu 26, Kuopio.

HUOM! 21.9.2021 tiistain työpaja on tarkoitettu suunnattu 40-vuotiaille, ja 22.9.2021 työpaja yli 40-vuotiaille. Työpajoissa ihmiset jakavat usein omia kokemuksiaan, jolloin jokainen osallistuja hyötyy enemmän, kun osallistujat ovat suhteellisen samanikäisiä. Kysy lisää rohkeasti vaikkapa WhatsAppissa 040 3500 280.

Tilaa Henni tapahtumaasi puhumaan!

Henni puhuu asenteella asiasta kuin asiasta liittyen itsevarmuuteen, itsetuntoon, identiteettiin, unelmien tavoitteluun ja rohkeuteen. Henni ei jätä ketään kylmäksi vaan viihdyttää varmasti jokaista! Voimaannuttava, innostava ja motivoiva puheenvuoro työporukalle, polttarijengille, naisteniltaan tai muuhun tapahtumaan!

Lataa esite TÄSTÄ ja ota yhteyttä sähköpostitse henni@henkinenkovis.fi 

tai 040 3500 280.