Mitä sulle tulee mieleen sanasta ”henkisyys”? Eikö vaan, että usein siitä tulee mieleen meditointi, hiljaisuudessa istuminen ja sellaiset karmeat jutut jotka vaativat hitosti AIKAA ja KÄRSIVÄLLISYYTTÄ! Mä puhun paljon siitä, että henkisyyden ei tarvii olla tylsää. Sen sijaan itseensä kääntyminen, itseensä tutustuminen, arvojensa tutkailu ja uudelleen määrittäminen voi avata sulle ihan erilaisen elämän ja tehdä elämästä taas mielekästi – sellaista, että heräät päivään innoissasi tulevista tapahtumista ja haasteista!

Mä oon vuosia harjoitellut tietoista läsnäoloa, meditointia, hengittämistä ja lukenut lukemattomia kirjoja – enkä vieläkään koe olevani mitenkään erilainen kenestäkään muusta, en arvota henkisyyttäni sen perusteella mitä joku, joka ei ymmärrä mistä on kyse, saattaa ajatella. Mindfulness ja itsensä kehittäminen, henkinen hyvinvointi ja mielen hyvinvointi ovat kasvavia trendejä, mutta silti koen, että kukaan ei puhu näistä asioista niin, miltä ne monen meidän päässä oikeasti kuulostaa. Kirosanoilla höystetyt hetket kun v*tuttaa huolella ja myös ne hetket kun saa hypettää ja intoilla ihan olan takaa!

Usein sitten kun jengiä kiinnostais lähtee tutkimaan, et mitäs hyötyä tästä tälläsestä ”hihhuloinnista” mulle ois – niin kaikki tieto tarjoillaan hempeällä, lempeällä äänellä, suitsukkeet viuhuu videoissa ja kaikki on niin taivaallista. Ei kiinnosta! Hempeilyn sijaan mä tarjoan kovistelua. Koska sä luet tätä nyt, niin mä tiedän, että säkin uskot vahvasti siihen, että ihminen voi muuttaa elämänsä, ihminen on omasta elämästään ja sen kulusta itse vastuussa (hui, mikä ajatus).

Ja hei, älkää käsittäkö väärin – mä en missään tapauksessa väheksy tai katso arvostellen niitä, jotka ohjaavat näihin asioihin ehkä lempeämmin kuin minä. Mä kannustan KAIKKIA tän alan yrittäjiä, koska tiedän, että mitä enemmän eri asioista puhutaan, sitä helpompi on jokaisen löytää juuri se tyyli kuunnella ja sisäistää, mikä itselle tuntuu parhaalta. Yhteistyö yli kilpailun – AINA. Mä oonkin tän lyhyen yrittäjätaipaleeni aikana löytänyt jo monta yhteistyökumppania ja ihanaa kollegaa. Silti uskon, että meille kaikille löytyy just ne omat tyypit, jotka kuuntelee just meitä. Ja sullekin löytyy ne just sun tyypit, jotka tekee sun elämästä rikkaampaa ja kirkkaampaa! Luota siihen!

Nyt kun sä oot ehkä lähdössä oman henkisen kasvusi matkalle, niin mä toivon sulle kaikkea hyvää – mä toivon, että sä löydät just ne tyypit ketkä tarjoilee asiat sulle sopivassa muodossa. Etsi hyviä podcasteja jos tykkäät kuunnella, etsi hyviä kirjoja jos tykkäät lukea, selaa Youtubea, lue tätä mun blogia jos tuntuu, että mun ulosanti resonoi.

Mä suosittelen seuraamaan esimerkiksi Youtubessa ja Instagramissa ainakin Tom Biluey:n Impact Theory -keskusteluohjelmaa, sekä Mel Robbinsia ja Lisa Nicholsia. Nää kolme henkilöä käytännössä muutti mun elämän.

Tervetuloa Henkisen Koviksen matkaan kohti teflonin vahvaa itsetuntoa ja itsevarmempaa tulevaisuutta!

Kiitos, että oot siinä: Henni.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *